Privatlivspolitik

INTRODUKTION

Denne hjemmeside og politik er udbudt og vedligeholdt af Trialbee AB (Trialbee), CVR nummer 556814-3019 med hovedvirksomhed på Södra Tullgatan 3, SE-211 40 Malmö, Sverige.

Trialbee is forpligtet overfor vores brugers privatliv og sikkerheden af deres personale information.

Denne privatlivspolitik informerer dig om de principper, der styrer vores brug af de personlige data, som du har indsendt, eller vi har fået af dig via et websted eller ved at registrere dig som bruger af de onlinetjenester, som vi leverer.

Trialbees tilgang til beskyttelse af personlige data på verdensplan anerkender, at diverse juridiske systemer er gældende:
 

  • For resten af verden er forskellige juridiske regler gældende, og vi vil benytte og beskytte personale data i henhold til reglerne i følge det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), som har adopteret databeskyttelsesforordningen (GDPR). Hvis du ikke accepterer denne privatlivspolitik, bør du ikke bruge eller tilgå Trialbee.
  • I USA har Federal Trade Commission jurisdiktion over vores overholdelse, når det er relevant vedrørende personlige data. Hvis du ikke accepterer denne privatlivspolitik, bør du ikke bruge eller tilgå Trialbee.

INDHOLDSFORTEGNELSE

  1. FORMÅL
  2. DEFINITIONER OG AKRONYMER
  3. DATA, VI INDSAMLER OM DIG
  4. HVORDAN DIN PERSONLIGE DATA INDSAMLES
  5. HVORDAN VI BRUGER OG OFFENTLIGGØRER DIN DATA
  6. DATABEARBEJDELSE
  7. OVERFØRSEL AF PERSONLIG DATA
  8. DATASIKKERHED
  9. DATATILBAGEHOLDELSE
  10. DIN DATA PRIVATLIVSBESKYTTELSE I HENHOLD TIL GDPR OG UK PRIVACY
  11. DIN DATAPRIVATLIVSBESKYTTELSE I HENHOLD TIL CCPA
  12. BØRN
  13. ANDEN INFORMATION

1. FORMÅL

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Trialbee indsamler, bruger og beskytter dine personlige data og informerer om dine valgmuligheder for at håndtere dine personlige data.

Vi anbefaler, at læser denne privatlivspolitik grundigt. Enhver uenighed over privatlivets fred vil være underlagt denne politik, enhver indsamlingsmeddelelse givet til dig og bestemmelserne i svensk lovgivning.

Denne privatlivspolitik identificerer Trialbee som “vi”, “os” eller “vores” og er nævnt i denne privatlivspolitik, vi er ansvarlige for bearbejdelsen af dine data.

1.1. PROCESSOR

Vi har en ansvarlig for databeskyttelse, der tager sig af spørgsmål og/eller anmodninger i relation til denne privatlivspolitik. Hvis du har spørgsmål vedrørende denne privatlivspolitik, inklusiv anmodninger om at gøre brug af dine juridiske rettigheder, kontakt denne ansvarlige ved at gøre brug af nedenstående kontaktdetaljer.

1.2. KONTAKTOPLYSNINGER

Trialbees kontaktdetaljer for spørgsmål og anmodninger vedrørende privatlivsrettigheder er:
Fulde navn på juridisk enhed: Trialbee AB, Ansvarlig for databeskyttelse
E-mail adresse: privacy@trialbee.com

1.3. KLAGER

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til den relevante autoritet i det land, du har bopæl.

Vi vil du gerne have muligheden for at tage os af dine bekymringer, før du går til myndighederne, så kontakt os på privacy@trialbee.com.

For at finde ud af mere om denne rettighed og for at finde den rette databeskyttelsesmyndighed gå til følgende:

1.4. ÆNDRINGER I PRIVATLIVSPOLITKKEN OG DIN FORPLIGTELSE TIL AT INFORMERE OS OM ÆNDRINGER I DINE PERSONLIGE DATA

Vi forbeholder os retten til at ændre i denne privatlivspolitik og vil give dig besked ved at opdatere denne besked, så tjek denne privatlivspolitik fra tid til anden. Det er vigtigt, at de personlige data, vi har om dig, er nøjagtige og nutidige. Hold os informeret, hvis dine personlige data ændrer sig i løbet af dit forhold med os.

1.5. TREDJEPARTSLINKS

Denne hjemmeside inkluderer muligvis links til tredjepartshjemmesider, plug-ins og ansøgninger. Ved at klikke på disse links eller aktivere disse forbindelser giver muligvis tredjeparter tilladelse til at indsamle eller dele data om dig. Vi kontrollerer ikke disse tredjepartshjemmesider og er ikke ansvarlige for deres privatlivspolitikker. Når du forlader vores hjemmeside, anbefaler vi, at du læser privatlivspoltikken på enhver hjemmeside, du besøger.

2. DEFINITIONER OG AKRONYMER

Anonymiseret: er en slags informationsrengøring, hvis formål er beskyttelse af privatlivet. Det er processen om at fjerne identificerbar personlig information fra datasæt, så personens identifikation gøres anonym.
EØS: Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde

GDPR: er den europæiske databeskyttelsesforordningen

CCPA: er USA’s California Consumer Privacy Act

ICO: er Storbritanniens Information Commissioner’s Office

PII: Personal Identifiable Information

PHI: Protected Health Information

Tredjeparter betyder:

  • Tjenesteudbydere, der fungerer som databehandlere, og som leverer tjenester til os.
  • Professionelle rådgivere, der fungerer som databehandlere eller fælles controllere inklusiv advokater, banker, revisorer og forsikringsselskaber, der yder rådgivning, bank, juridisk, forsikring eller revisortjenester til os.
  • Regulatorer og andre statslige myndigheder, der fungerer som databehandlere eller fælles dataansvarlige i enhver jurisdiktion, hvor vi opererer, og som kræver rapportering af behandlingsaktiviteter i visse tilfælde.

Dækkende enhed: Dette er en reference i USA og betyder en institution, organisation eller anden enhed, der er underlagt reglerne i Health Insurance Portability og Accountability Act fra 1996 (“HIPAA”). Dækkede enheder omfatter: (i) en sundhedsplan, (ii) et sundhedsclearinghouse og (iii) en sundhedsudbyder, der transmitterer enhver personlig identificerbar sundhedsinformation i elektronisk form i forbindelse med en transaktion omfattet af HIPAA.

Personal Identifiable Health Information (“PIHI”) betyder enhver information, inklusiv demografisk information, indsamlet fra et individ, der:

  • relaterer til det (a) tidligere, nuværende eller fremtidige fysiske eller psykiske helbred eller tilstand af et individ; (b) levering af sundhedsydelser til et individ; eller (c) tidligere, nuværende eller fremtidige betaling for levering af sundhedsydelser til individet; og
  • identificerer individet, eller der er en god grund til at tro, at det kan bruges til at identificere individet; og
  • PIHI inkluderer ikke uddannelsesjournaler eller lægejournaler, der er omfattet af Family Education Rights and Privacy Act eller optegnelser om ansættelse, som Trialbee har i sin rolle som arbejdsgiver.

Personlig information: I henhold til California Consumer Privacy Act, og betyder enhver information, der identificerer, relaterer til, beskriver, er rimeligt i stand til at blive forbundet med eller med rimelighed kan forbindes, direkte eller indirekte, med en bestemt forbruger eller husstand.

3. DATA, VI INDSAMLER OM DIG

Som mange kommercielle organisationer overvåger vi brugen af denne hjemmeside ved at indsamle aggregerede oplysninger ved hjælp af cookies.

Typisk indsamler vi information om antal besøgende på hjemmeside, på hver side og det oprindelige domænenavn for den besøgendes internetudbyder.

Denne information bruges til at forstå den besøgendes brug af hjemmesiden og vil muligvis blive delt med vores samarbejdspartnere og/eller tredjeparter. Vi har ingen måde at identificere en individuel bruger fra aggregerede information.

Vi indsamler, bruger og deler muligvis aggregerede data som f.eks. general statistisk materialer til ethvert formål. Aggregeret data kan stamme fra dine personlige oplysninger, men det anses ikke som personlig data i lovgivningen, da det hverken direkte eller indirekte afslører din identitet.

Vi kan også udføre eller indsamle kategorier af personlige data om dig, som er grupperet som følger:

  • Overvåger kundetrafikmønstre og
  • Oplysninger om brugen af hjemmesiden for at hjælpe os med at forbedre designet og layoutet af vores hjemmeside, for at personliggøre din oplevelse ved at skræddersy det indhold, du ser, og dermed optimere din brugeroplevelse.
  • Udføre statistisk analyse på vores kundekonti for at bestemme,
    • hvor mange, der er aktive
    • hvor ofte de bruges
    • og hvor mange af vores andre hjemmesider, du er registreret hos.
  • Identificere data inkluderer fornavn, pigenavn, efternavn, brugernavn og lignende identifikation.
  • Kontaktdata inkluderer fysiske adresse, leveringsadresse, e-mailadresse og telefonnumre.
  • Transaktionsdata inkluderer detaljer om produkter og tjenester, du har modtaget eller købt fra os og/eller samarbejdspartnere.
  • Teknisk data inkluderer Internet Protocol (IP) adresse, login data, browser type og version, tidszone og lokation, browser plug-in typer og versioner, operativsystemer og platform og anden teknologi på den enhed, du bruger til at få adgang til denne hjemmeside.
  • Brugerdata inkluderer information om, hvordan du bruger vores hjemmeside, produkter og tjenester.
  • Markedsførings- og kommunikationsdata inkluderer dine præferencer i forhold til at modtage markedsføring fra os og/eller samarbejdspartnere.
  • Sundhedsdata inkluderer information i relation til ethvert aspekt af dit helbred og/eller konsekvenser ved at deltage i ethvert klinisk forsøg organiseret af vores kunder.

Lejlighedsvis kan vi indhente følsomme personoplysninger, f.eks. oplysninger vedrørende din fysiske eller mentale sundhed eller tilstand, men kun hvis du frivilligt giver os disse oplysninger og giver samtykke til vores indsamling af sådanne oplysninger til de formål, der er angivet i denne privatlivspolitik og enhver specifik erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi kan også indhente information om dine meninger, hvis du f.eks. sender os feedback eller stiller os spørgsmål.

Lejlighedsvis kan vi også modtage information om dig fra andre kilder, hvilket vi tilføjer til den information, vi muligvis allerede har om dig, for at forbedre og personliggøre vores tjeneste til dig.

4. HVORDAN DIN PERSONLIGE DATA INDSAMLES

Vi bruger forskellige metoder til at indsamle kategorierne af data beskrevet ovenfor gennem, men ikke begrænset til:

  • Data interaktioner. Du kan have givet dine personlige data ved at udfylde formularer eller ved at kontakte os via brev, telefon og e-mail eller andet. Dette inkluderer personlig data, du giver, når:
    • Ansøger online
    • Kontakter os for at modtage tjenester eller information
    • Anmoder om at tilsendt markedsføringsmateriale
  • Automatiserede teknologier eller interaktioner. Når du interagerer med vores hjemmeside, kan vi automatisk indsamle teknisk data om dit udstyr, browsing handlinger og mønstre.
    • Vi indsamler denne personlige data ved hjælp af cookies, logfiler og andre lignende teknologier.
    • Vi kan også modtage teknisk data om dig fra andre, du besøger, der bruger vores cookies. Denne aggregerede data giver et makrooverblik over mønstre i besøgstrafikken og indblik i hvilke sektioner af hjemmesiden, brugerne oftest besøger. Intet af denne information er linket til nogen personlig information.
      • Vi indsamler og logger passivt den følgende information fra besøgende på vores hjemmeside:
        • Browsertype
        • IP-adresse
        • Domænenavn
        • Adgangstidspunkt
        • Operativsystem
  • Tredjeparter eller offentligt tilgængelige kilder. Vi kan modtage personlige data om dig fra forskellige tredjeparter og offentlige kilder som vist nedenfor.
    • Analyser som Google
    • Reklamenetværk
    • Søgeinformationsudbydere
    • Portaler
  • Kontakt- og transaktionsdata ffra udbydere af tekniske, betalings- og leveringstjenester.
  • Identicerbar og kontaktdata fra datamæglere eller aggregater.

5. HVORDAN VI BRUGER OG OFFENTLIGGØRER DIN DATA

Trialbee vil ikke sælge, handle eller udleje dine personlige data til tredjeparter. Men vi kan dog sommetider involvere andre virksomheder og individer til at udføre tjenester på vegne af os.

Vi vil bruge dine personlige data i følgende situationer:

  • Når vi har brug for at udføre kontrakten, som vi er ved at indgå eller har indgået med dig, eller til at udføre andre juridiske forpligtelser.
  • Hvor det er nødvendigt for vores eller en tredjeparts legitime interesser, og dine interesser og grundlæggende rettigheder ikke tilsidesætter disse interesser (dette gælder for EØS).
  • Hvor vi skal overholde en juridiske eller regulatorisk forpligtelse.

Vi kan videregive personlige data for at overholde en juridisk eller regulatorisk forpligtelse. Medmindre vi har informeret dig om andet og har indhentet dit samtykke, eller loven tvinger os til det, vil kun bruge den indsamlede personlige data hos Trialbee eller med en samarbejdspartner, der agerer på vegne af os.

I EØS, i relation til at sende direkte markedsføring til dig via e-mail eller SMS, vil vi kunne gøre dette, når (i) vi har dit samtykke eller (ii) du er en eksisterende kunde. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage vedrørende markedsføring ved at kontakte os.

5.1. FORMÅL, VI BRUGER DIN DATA TIL

Matrixen nedenfor beskriver de måder, vi planlægger at bruge dine personlige data på, og det juridiske grundlag og identificerer de legitime interesser, hvor det er relevant.

Bemærk, at vi kan behandle dine personlige data til mere end én lovlig grund afhængigt af de specifikke formål, der er angivet i tabellen nedenfor:

Formål Kategori Lovligt grundlag for behandling, inklusiv legitim interesse
For at registrere som en ny kunde.
  • Identificer
  • Kontakt
Udarbejdelse af en kontrakt med dig.
For at behandle og levere tjenester og/eller yde kontraktlige forpligtelser til dig.
  • Identificer
  • Kontakt
  • Finansiel
  • Transaktion
  • Markedsføring og kommunikation
  • Udarbejdelse af en kontrakt med dig.
  • Nødvendig for vores legitime interesse.

For at administrere vores forhold med dig, hvilket kunne inkludere:

 

  • Give dig besked om ændringer i vores vilkår eller privatlivspolitik.
  • Spørge dig, om du vil skrive en anmeldelse og deltage i en undersøgelse/spørgeskema.
  • Identificer
  • Kontakt
  • Profil
  • Markedsføring og kommunikation
  • Udarbejdelse af en kontrakt med dig.
  • Nødvendig for vores legitime interesse, for at holde vores optegnelse opdateret og for at studere, hvordan vores kunder bruger vores produkter/tjenester.
For at undersøge, hvordan vores produkter/tjenesteydelser anvendes og for at udvikle disse samt vores forretning, når du udfylder et spørgeskema eller anvender vores produkter/tjenesteydelser.
  • Identificer
  • Kontakt
  • Profil
  • Brug
  • Markedsføring og kommunikation
  • Udarbejdelse af en kontrakt med dig.
  • Nødvendig for vores legitime interesse, for at studere hvordan vores kunder bruger vores produkter/tjenester og for at udvikle dem og gøre vores virksomhed større.
Til at overveje om du er kvalificeret/egnet til at deltage i et klinisk forsøg relateret til klinisk undersøgelse eller klinisk støtteprogram sponsoreret af vores kunder.
  • Identificer
  • Kontakt
  • Sundhed
  • Påkrævet til forskningsmæssige formål ved deltagelse i rekrutteringsprocessen for kliniske forsøg, der sponsoreres af en af vores klienter
  • Påkrævet i forhold til vores klients legitime interesser mht. at gennemføre kliniske forsøg
For at administrere og beskytte vores virksomhed og denne hjemmeside, inklusiv fejlfinding, dataanalyse, test, systemvedligeholdelse, support, rapportering og hosting af data.
  • Identificer
  • Kontakt
  • Teknisk
  • Nødvendig for vores legitime interesser, for at drive vores virksomhed, levering af administration, IT-tjenester og netværkssikkerhed for at forhindre bedrageri og i forbindelse med en virksomhedsomlægning eller gruppeomstrukturering.
  • Nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse.
  • Nødvendig for at løse stridigheder.
For at levere relevant indhold og reklamer på hjemmesiden til dig og for at måle eller forstå effektiviteten af den reklame, vi viser dig.
  • Identificer
  • Kontakt
  • Profil
  • Brug
  • Markedsføring og kommunikation
  • Teknisk
Nødvendig for vores legitime interesser, for at studere hvordan vores kunder bruger vores produkter/tjenester, for at udvikle dem, gøre vores virksomhed større og til at informere vores markedsføringstraegi.
Til at bruge dataanalyse for at forbedre vores hjemmeside, produkter og tjenester, markedsførings, kunderelationer, oplevelse og til at give et revisionsprotokollat til samtykke.
  • Teknisk
  • Brug
Nødvendig for vores legitime interesser for at definere typer af kunder til vores produkter og tjenester, for at holde vores hjemmeside opdateret og relevant, for at udvikle vores virksomhed og til at informere vores markedsføringsstrategi.
Til at give anbefalinger til dig om vores produkter eller tjenester, som du måske er interesseret i.
  • Identificer
  • Kontakt
  • Teknisk
  • Brug
  • Profil
Nødvendig for vores legitime interesser, for at udvikle vores produkter/tjenester og gøre vores virksomhed større.
For at overholde juridiske forpligtelser, inklusiv regeringsundersøgelser, stævninger eller andre juridiske procedurer eller som at forhindre fysisk eller økonomisk skade eller for at forhindre kriminalitet eller snyd.
  • Identificer
  • Kontakt
  • Teknisk
  • Brug
  • Profil
  • Nødvendig for vores legitime interesser, for at beskytte vores virksomhed, ansatte, kunder og offentligheden.
  • Nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse.
  • Nødvendig for at løse stridigheder.

5.2. VIDEREGIVELSE AF INFORMATION TIL TREDJEPARTER

Trialbee kan dele din personlige data med kunder, de stoler på, og tjenesteudbydere, hvor det er nødvendigt for kliniske forsøg, som angivet nedenfor til de formål, der er angivet i tabellen i afsnit 5.1 ovenfor.

  • Tredjeparts underleverandører, der leverer tjenester til os og/eller hjælper med at levere tjenester til dig.
  • Tredjeparts underleverandører, der sælger, overfører, fusionerer eller hvis der opstår kontrolændringer i forhold til vores virksomhed, kan de nye ejere bruge dine personlige data på samme måde som angivet i denne privatlivspolitik.
  • Vi kan videregive personlige oplysninger til folk, der håndhæver loven, offentlige autoriteter eller som svar på en juridisk stævning eller behandle som påkrævet af gældende lov eller under de omstændigheder, der involverer muligheden for fysisk eller økonomisk skade, bedrageri eller kriminalitet.

Vi påkræver, at alle tredjeparter respekterer sikkerheden af dine personlige data og behandler dem i henhold til lovgivningen.

Vi tillader ikke tredjeparter at bruge dine personlige data til deres egne formål og tillader dem kun at behandle dine personlige data for de specifikke formål og i henhold til vores instruktioner.

Vi sælger ikke dine personlige data til nogle tredjeparter. Vores brug og videregivelse af PHI er begrænset til det, der som minimum, skal bruges for at opfylde formålet med den specifikke kliniske forsøg og bruges i relation til forudgående screening af aktiviteter for sådanne kliniske forskningsprojekter. Dette inkluderer brugen af spørgeskemaer, der kun stiller spørgsmål relateret til det relevante kliniske forskningsprojekt, som specificeret i godkendte protokoller, og oplysninger vil ikke blive videregivet, medmindre vi har et klart samtykke fra dig til at gøre det.

5.3. BRUG AF SUNDHEDSDATA I USA

Health Insurance Portability and Accountability Act fra 1996 (“HIPAA”) og efterfølgende reguleringer udgivet af Department of Health and Human Services (“DHHS”) pålægger begrænsninger for andre organisationer (Dækkede Enheder), som kan være omfattet af HIPAA med hensyn til din forhold til Trialbee. Trialbee kan, når de leverer rekruttering til en af disse organisationer, blive forpligtet til at overholde visse aspekter af HIPAA i deres udførelse af menneskelige forskningsaktiviteter.

Selvom Trialbee ikke er en Omfattet Enhed som defineret i HIPAA om beskyttelse af personlige oplysninger, er vores politikker og procedurer, som regulerer forskningsdeltagernes privatlivsrettigheder, der er inkluderet i denne privatlivspolitik, kompatible med dem, der kræves af HIPAA for Omfattede Enheder og vil blive standard for forskningsaktiviteter, der involverer PIHI.

Al PIHI data indsamlet af Trialbee i forbindelse med rekruttering for et klinisk forsøg er indsamlet elektronisk og transmitteret gennem en sikker netværksforbindelse til en sikker database. Trialbees datasikkerhedspolitikker er i overensstemmelse med Good Clinical Practices, HIPAA og GDPR standarder.

5.4. FRAVÆLGELSE AF KOMMUNIKATION FRA TRIALBEE

Du kan til enhver tid fravælge og anmode os om at stoppe med at sende dig information og/eller påmindelser ved at kontakte os på privacy@trialbee.com.

Hvor du fravælger at modtage information og/eller påmindelser, vil ikke gælde for personlige data, der er givet til os på grund af et produkt/tjeneste, såsom registrering, produkt/tjeneste eller anden transaktion.

5.5. BRUG AF COOKIES

Vi bruger cookies og anden teknologi til at forbedre vores hjemmeside for at optage brugerspecifik information på sider, som brugere får adgang til eller besøger. Brugen af cookies tillader en bedre brugeroplevelse, når besøgende vender tilbage til hjemmesiden.
Udover de helt nødvendige cookies bruger vi cookies til:

  1. at lære hvordan vores hjemmeside bruges, og hvordan den performer, inklusive krydsside statistikker,
  2. til at give dig yderligere funktioner og personliggørelse
  3. til at give dig interaktioner med sociale medier og
  4. for målretning og markedsføringsformål.

Du kan indstille din browser til at afvise alle eller nogle browser cookies eller give besked, når hjemmesider får adgang til cookies. Hvis du deaktiverer eller afviser cookies bemærk, at dele af vores hjemmeside kan være utilgængelige eller ikke virke optimalt.

5.5.1. BRUG AF COOKIES

Når du accepterer cookies, giver du samtykke til, at cookie opbevares på din computer, tablet eller smartphone. Hvis du fravælger cookies, vil du ikke kunne se alt vores indhold.

5.5.2. BRUG AF DATA FOR MARKEDSFØRING

Vi sælger eller overfører ikke dine personlige data til nogle ikke-tilknyttede enheder til deres egen direkte markedsføringsbrug, medmindre vi giver dig klar besked og indhenter dit udtrykkelige samtykke. Vi bruger reklamevirksomheder som tredjeparter til at placere reklamer på andre hjemmesider. Disse virksomheder kan bruge data om dine besøg på denne og andre hjemmesider for at måle effektiviteten af reklamer og til at give reklamer om vores varer og tjenester, der måske har din interesse. Hvis du vil have mere information om denne praksis og dine muligheder fra at fravælge at have denne information brugt af disse virksomheder, se vores Cookiepolitik.

5.5.3. TRIALBEE COOKIEPOLITIK

“Vi bruger cookies, så Trialbee.com virker optimalt. Cookies bruges til at gemme dine indstillinger, analysere hvordan du browser og skræddersy indhold til dig. De bruges også til at fremme vores tjenester, og nogle cookies kommer fra virksomheder, vi samarbejder med.

Når du accepterer cookies, giver du samtykke til, at cookie opbevares på din computer, tablet eller smartphone. Hvis du fravælger cookies, virker hjemmesiden muligvis ikke optimalt.”

6. DATABEARBEJDELSE

Samtykke til behandling af personlige data er som følgende for hvert klinisk forsøg.

Denne politik beskriver, hvordan Trialbee AB, CVR nummer 556814-3019 adresse: Södra Tullgatan 3, 211 40 Malmö, Sverige, privacy@trialbee.com, indsamler, behandler, opbevarer og deler personlige data på vegne af den dataansvarlige.

Controlleren (også kaldet Sponsor) har til hensigt at udføre et klinisk forsøg. Med hensyn til behandlingen af dine personlige data under ansøgningsprocessen er controlleren den dataansvarlige, der er ansvarlig for at behandle dine personlige data i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Den dataansvarlige har dog tildelt Trialbee AB (“Trialbee”) opgaven med at behandle din ansøgning til forsøget.

Hvis du er interesseret i at deltage i dette forsøg, vil Trialbee på vegne af den dataansvarlige bede dig om at oplyse visse informationer om dig selv til at kunne behandle din ansøgning til forsøget. Dette giver os mulighed for at evaluere, hvor kvalificeret du er til forsøget og kontakte dig under ansøgningsprocessen. Informationen, vi forventer at indsamle, er dit navn, telefonnummer, e-mailadresse og svar på spørgsmål, vi stiller dig, for at bestemme din kvalifikation. Disse svar kan inkludere information om dit helbred. Sundhedsinformation bruges kun med det formål at beslutte, om du er kvalificeret til forsøget.

Information om dig opbevares i Trialbees system, indtil rekrutteringen til det kliniske forsøg er færdig, eller indtil du anmoder om at få dataene slettet, hvad end der kommer først.

Du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke til den dataanasvarliges behandling af dine personlige data med det formål at evaluere din ansøgning ved at kontakte enten den dataansvarlige (se kontaktinformation nedenfor) eller Trialbee på privacy@trialbee.com. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, vil den dataansvarlige og Trialbee stoppe behandlingen af dine personlige data, og din ansøgning om deltagelse i forsøget vil antages som tilbagetrukket.

For yderligere information om Trialbees behandling af dine personlige data på SPONSOR’S vegne og dine rettigheder i henhold til databeskyttelseslove, se sektion 6.1.

Bemærk: Den dataansvarlige og Trialbee er etableret i EU/EØS. Når du indsender en ansøgning, vil dine personlige data blive overført til Trialbees hjemland (Sverige) og muligvis den dataanavarliges land (Land).

6.1. OPLYSNINGER OM DATA

Oplysninger, der skal gives til de registrerede, er som følger:
Information om SPONSOR’S behandling af personlige data, når din ansøgning til det kliniske forsøg behandles:

Coloplast A/S (den dataansvarlige)
Virksomhedsregistreringsnummer : 69749917
Holtedam 1-3
3050 Humlebæk
Danmark

Relevant kontaktperson:
Trialbee AB (“Trialbee”)
Virksomhedsregistreringsnummer : 556814-3019
Södra Tullgatan 3
211 40, Malmö
Sverige

Kategorier af personlige data
Navn, telefonnummer, e-mailadresse, køn, alder og svar på spørgsmål, vi stiller dig, for at bestemme din kvalifikation. Disse svar kan inkludere information om dit helbred.

Formål med behandling
For at administrere din ansøgning til forsøget ved at evaluere din egnethed til forsøget og kontakte dig under ansøgningsprocessen.

Juridisk grundlag for behandling
Dit samtykke.

Juridisk grundlag for behandling af personlige data vedrørende dit helbred
Dit samtykke.

Modtagerkategorier
Persondataene vil blive behandlet af Trialbee på vegne af den dataansvarlige. Dine persondata kan også blive delt med dem, der er involveret i behandlingen af din ansøgning på vegne af Trialbee, dvs. læger, der handler på vegne af den dataansvarlige og/eller er engageret af Trialbee på vegne af den dataansvarlige og/eller personale fra en studieklinik, som kan kontakte dig for at bestemme egnethed til studiet. De personer vil være de eneste parter med adgang til disse oplysninger. Da studiet vil blive udført som et dobbeltblindet studie, vil den dataansvarlige ikke kende din identitet under studiet, og Trialbee vil kun producere aggregerede anonyme rapporter til den dataansvarlige om antallet af kandidater, der består ansøgningsprocessen. Dataene fra disse rapporter kan ikke spores tilbage til dig.

Retentionsperiode
Trialbee vil opbevare dine persondata på vegne af den dataansvarlige, indtil rekrutteringen til det kliniske studie er afsluttet, eller indtil du anmoder om, at dataene slettes, alt efter hvad der indtræffer først.

Dine rettigheder
I overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning har du ret til at anmode om adgang til eller berigtigelse af dine persondata. Du kan desuden, og i det omfang det fremgår af gældende databeskyttelseslovgivning, anmode om sletning af persondata eller begrænsning af behandlingen af dine persondata. Under visse omstændigheder har du også ret til at gøre indsigelse mod behandling samt ret til dataportabilitet i henhold til gældende databeskyttelseslovgivning. Hvis du ønsker at udøve nogen af ovennævnte rettigheder, bedes du kontakte Trialbee (se kontaktoplysninger ovenfor). Hvor behandlingen af dine persondata er baseret på dit samtykke, kan du til enhver tid trække et sådant samtykke tilbage ved at kontakte enten den dataansvarlige eller Trialbee. Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine persondata, bedes du give os besked, så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine klager. Din integritet er meget vigtig for os, og vi bestræber os altid på at beskytte og sikre dine persondata på den bedst mulige måde. Hvis vi alligevel efter din mening mislykkes med denne ambition, bedes du bemærke, at du også har ret til at indgive en klage til den svenske datatilsynsmyndighed, Boks 8114, 104 20 Stockholm, Sverige eller den tilsvarende lokale myndighed for sponsor.

7. OVERFØRSEL AF PERSONLIG DATA

7.1. EUROPA (EU/EØS)

Vi tager alle rimelige foranstaltninger for at sikre, at dine personlige data er beskyttet, når de overføres til et land inden for EU/EØS, for eksempel ved at indtaste standardkontraktklausulerne med modtageren. Standardkontraktklausulerne kan findes her: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/transfer/index_en.htm.

7.2. USA

Vi tager alle de rimelige foranstaltninger for at sikre, at dine personlige data er beskyttet og bliver på servere i USA og vil ikke overføre dine personlige data udenfor USA.

7.3. Storbritannien

Vi sikrer lignende grad af sikkerhed af personlige data ved at bruge specifikke kontrakter godkendt af Europakommisionen eller UK ICO (www.ico.org.uk), hvilket giver den samme beskyttelse af personlige data som i Europa.

7.4. ANDRE REGIONER

Vi beskytter personlige data, der er betroet os, uanset hvilket land de opbevares i eller overføres til, og vi har de passende sikkerhedsforanstaltninger og procedurer på plads for at sikre sikkerheden af dine personlige data og vil primært overholde gældende databeskyttelses- og privatlivslove og juridiske rammer.

8. DATASIKKERHED

Vi og vores tredjeparts hostingpartnere har indført passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at dine personlige data går tabt, bruges eller tilgås på en uautoriseret måde, ændres eller videregives. Derudover begrænser vi adgangen til dine personlige data med mindst privilegium til dine personlige data til de ansatte, agenter, entreprenører og andre tredjeparter, som har et forretningsbehov for at vide dem. De vil kun behandle dine personlige data efter vores instruktioner, og de er underlagt tavshedspligt.

9. DATATILBAGEHOLDELSE

Vi vil kun tilbageholde dine personlige data, så længe det er nødvendigt for at fuldføre formålet, som vi indsamlede det for, inklusiv formålet at tilfredsstille juridiske, regnskabs- eller rapporteringskrav.

For at bestemme den passende opbevaringsperiode for persondata tager vi hensyn til mængden, arten og følsomheden af de personlige data, den potentielle risiko eller skade for uautoriseret brug eller videregivelse af dine personlige data, de formål, som vi behandler dine personoplysninger til, og om vi kan opnå disse formål på andre måder og de gældende lovkrav.

Vi vil også anonymisere dine personlige data (så det ikke længere kan associeres med dig) for forsknings eller statiske formål, i så fald kan vi bruge denne information på ubestemt tid uden at give dig yderligere besked.

10. DIN DATA PRIVATLIVSBESKYTTELSE I HENHOLD TIL GDPR OG UK PRIVACY

Under visse omstændigheder i EØS og UK, har du følgende rettigheder ifølge databeskyttelsesloven i relation til dine personlige data:

Anmod om adgang ttil dine personlige data. Dette giver dig mulighed for at modtage en kopi af de personlige data, vi har om dig, og tjekke, om vi behandler dem lovligt.

Anmod om korrigering f de personlige data, vi har om dig. Dette giver dig mulighed for at rette ufuldstændig eller fejlagtigt data, vi har om dig, selvom vi måske skal verificere nøjagtigheden af den nye data, du giver os.

Anmod om sletning af dine personlige data. Dette giver dig mulighed for at bede os om at slette eller fjerne personlige data, hvor der ikke længere er en god grund til, at vi fortsat behandler dem. Du har også ret til at bede os om at slette eller fjerne dine personlige data, hvor du med succes har udnyttet din ret til at gøre indsigelse mod behandlingen (se nedenfor), hvor vi kan have behandlet dine oplysninger ulovligt, eller hvor vi er forpligtet til at slette dine personlige data for at overholde lokal lovgivning. Bemærk dog, at vi ikke altid kan imødekomme din anmodning om sletning af specifikke juridiske årsager, som vil blive meddelt dig, hvis det er relevant, på tidspunktet for din anmodning.

Indsigelse mod behandling af dine personlige data hvor vi er afhængige af en legitim interesse (eller en tredjeparts), og der er noget ved din situation, som gør, at du ønsker at gøre indsigelse mod behandlingen på dette grundlag, da du føler, at det påvirker dine grundlæggende rettigheder og friheder. Du har også ret til at gøre indsigelse, når vi behandler dine personlige data for direkte markedsføringsformål. I nogle tilfælde kan vi påvise, at vi har legitime grunde til at behandle dine oplysninger, som tilsidesætter dine rettigheder og friheder.

Anmod om restriktion af behandlingen af dine personlige data. Dette giver dig mulighed for at bede os om at suspendere behandlingen af dine personlige data i følgende scenarier: (a) hvis du ønsker, at vi skal fastslå dataene nøjagtighed; (b) hvor vores brug af dataene er ulovlig, men du ikke ønsker, at vi skal slette dem; c) hvor du har brug for, at vi opbevarer dataene, selvom vi ikke længere har brug for dem, da du har brug for dem for at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav; eller (d) du har gjort indsigelse mod vores brug af dine data, men vi skal verificere, om vi har overordnede legitime grunde til at bruge dem.

Anmod om overførelse af dine personlige data til dig selv eller et tredjepart. Vil give dig eller en tredjepart, du har valgt, dine personlige data i et struktureret, ofte brugt, maskinlæsbart format. Bemærk, at denne ret kun gælder for automatiserede oplysninger, som du oprindeligt har givet samtykke til, at vi kan bruge, eller hvor vi har brugt oplysningerne til at udføre en kontrakt med dig.

Tilbagetræk til enhver tid dit samtykke, hvor vi er afhængige af dit samtykke for at behandle dine personlige data. Dette vil dog ikke påvirke lovligheden af enhver behandling, der er udført, før du har tilbagetrukket dit samtykke. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, kan vi muligvis ikke give dig visse produkter og tjenester. Vi vil informere dig om dette, hvis det er tilfældet, når du tilbagetrækker dit samtykke.

Hvis du vil gøre brug af denne rettighed, kontakt os på privacy@trialbee.com.

I EØS har du til enhver tid ret til at indgive en klage til den relevante nationale tilsynsmyndighed. For eksempel i Storbritannien ville dette være Information Commissioner’s Office (ICO), som er Storbritanniens autoritets for spørgsmål vedrørende databehandling (www.ico.org.uk). Vi vil du gerne have muligheden for at tage os af dine bekymringer, før du går til myndighederne, så kontakt os.

Her kan du finde en liste af tilsynsmyndigheder: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

10.1. INTET GEBYR PÅKRÆVET

Du skal ikke betale et gebyr for at få adgang til dine personlige data eller gøre brug af nogle af disse rettigheder.

11. DIN DATAPRIVATLIVSBESKYTTELSE I HENHOLD TIL CCPA

Hvis du bor i Californien, har du følgende rettigheder ifølge California Consumer Privacy Act (https://oag.ca.gov/privacy/ccpa) i forhold til dine personlige data:

  • Rettigheden til at få at vide hvilke personlige data vi har indsamlet, brugt, videregivet og solgt om dig. Kontakt os for at indsende en anmodning. Du kan også udpege en autoriseret agent til at lave anmodningen på dine vegne.
  • Retten til at anmode om at vi sletter personlige data, vi har indsamlet om dig. Kontakt os for at indsende en anmodning om sletning. Du kan også udpege en autoriseret agent til at lave anmodningen om sletning på dine vegne.
  • Retten til at fravælge salg af deres personlige information.
  • Retten til ikke at blive forskelsbehandlet for at gøre brug af dine rettigheder i henhold til CCPA-rettighederne.

Når du bruger disse rettigheder og indsender en anmodning til os, vil vi verificere din identitet ved at spørge om identificerende information som din e-mailadresse, telefonnummer og/eller information vedrørende din kontakt hos os. Vi kan også bruge en tredjepart til at bekræfte din identitet. Bemærk, at vi kun er forpligtet til at imødekomme sådanne anmodninger to gange på en 12-måneders periode.

Din brug af disse rettigheder vil ikke have en negativ indflydelse på prisen og kvaliteten af vores varer og tjenester.

12. BØRN

Vores hjemmeside er henvendt til voksne (som eksempelvis individer, der er interesseret i klinisk forskning, sundhedsfaglige personer, investorer og personer, der søger information om Trialbee og vores produkter og tjenester). Vi indsamler ikke bevidst information fra eller om børn. Benyt ikke denne hjemmeside, hvis du er under 18.

13. ANDEN INFORMATION

Du skal bemærke, at hvis vores virksomhed (eller en del af den) på noget tidspunkt sælges eller overføres, kan de oplysninger, vi har, udgøre en del af de overførte aktiver, selvom de stadig kun vil blive brugt i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

For kvalitetskontrol og træningsformål kan vi overvåge eller optage din kommunikation med os.